Caramel Ice Cream / Karamelis
50 g sugar
50 g double cream
50 g treacle or golden syrup
1 teaspoon salt
100 g white chocolate
300 ml whole milk (full-cream milk)
1 tin condensed milk
Make a caramel of sugar, double cream, and syrup in a pot.
Pour the whole milk into it, and whip it, until everything is dissolved; possibly on renewed heat.
Take the mixture off the stove; put the chocolate in it; and let the chocolate melt.
Pour the condensed milk in it; let it cool off; and make the ice cream on an ice cream machine.
50 g sukker
50 g fløde
50 g sirup
1 ts salt
100 g hvid chokolade
300 ml sødmælk
1 dåse kondenseret mælk
I en gryde laves karamel af sukker, fløde og sirup.
Bland det med sødmælk og pisk, til al karamellen er opløst; evt. på fornyet varme.
Tag det af blusset, hæld chokoladen i, hvorved chokoladen smeltes.
Hæld den kondenserede mælk i; afkøl massen og kør det hele på ismaskine.